Prodaje bubreg za stabilno radno mesto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2009, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaje bubreg za stabilno radno mesto

PARIZ - Jedan Francuz iz Tuluza koji je ostao bez posla, ne želi da prima socijalnu pomoć države i pokušava da pronađe novo radno mesto u zamenu za svoj bubreg.

Taj muškarac star 43 godine, čiji identitet nije otkriven, radio je petnaest godina kao bolnički agent, a potom desetak godina kao vozač autobusa, pre nego što je otpušten 2002. godine.

Nakon toga otišao je u inostranstvo, prvo u Tajland, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potom u Maroko gde se bavio dresiranjem konja, i na kraju u Senegal. Prošle godine vratio se u Francusku zbog opšte ekonomske krize.

Prijavio se birou za zapošljavanje i postao korisnik socijalne pomoći. On međutim kaže da ne želi da to i ostane, a pošto nikako ne uspeva da pronađe posao, odlučio se za ekstremno rešenje.

"Nikada nisam zavisio od nekog. Želim sve da uradim sam", rekao je on i istakao da je odlučio da ponudi jedan bubreg u zamenu za stabilno radno mesto.

Kako piše francuski list "La depeš" postavio je desetak oglasa na sajtovima za traženje posla i sad nestrpljivo čeka odgovor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.