Izvor: Blic, 11.Feb.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden muškarac zbog indicija u vezi sa ubistvom na Novom Beogradu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova priveli su danas muškarca D. K. (68) zbog indicija da je sinoć ubio 54-godišnju V. V. (54) u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu, saznaje Tanjug u MUP-u.

"Pripadnici MUP-a priveli su danas muškarca za kojeg postoje indicije da je izvršio ubistvo ženske osobe na Novom Beogradu i njemu je određeno zadržavanje od 48 časova", kažu u MUP-u.

Žena je ubijena iz vatrenog oružja ispred ulaza u zgradu u ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pariske komune na Novom Beogradu.

- Hitna pomoć je poziv o pucnjavi dobila sinoć oko 23.50 časova, a na dežurna ekipa je na licu mesta konstatovala smrt - izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura, dodajući da je policija je na licu mesta obavila uviđaj.

Žena je iz vatrenog oružja ranjena u grudi i ruku, a "Blic" je nezvanično saznao i da su obližnje kamere snimile tok događaja, ali ne i lice napadača. Na tim snimcima zabeleženo je da je ubijena žena neposredno pre zločina na ulazu u zgradu pričala sa komšijom, a da se onda u kadru vidi samo pištolj koji opaljuje, ali ne i osoba koja ispaljuje hitac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija pronašla ubicu žene na Novom Beogradu?

Izvor: Mondo, 11.Feb.2018

Policija je privela šezdesetosmogodišnjeg muškarca zbog indicija u vezi sa sinoćnjim ubistvom žene na Novom Beogradu, saznaje Tanjug...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova priveli su danas muškarca D.K. (68) zbog indicija da je sinoć ubio 54. godišnju V.V. (54) u ulici Pariske komune...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.