Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2024, 12:18

Prijave za međunarodni sajam prehrambene industrije u Parizu do 23. februara

Firme zainteresovane za nastup na međunarodnom sajmu prehrambene industrije "SIAL" mogu da se prijave do 23. februara, objavila je Razvojna agencija Srbije (RAS) na čijem sajtu se mogu naći tekst javnog poziva i spisak dokumentacije neophodne za prijavu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpske firme od utorka na sajmu organske hrane u Nirnbergu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2024

Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) u saradnji sa Švajcarskim programom za promociju izvoza i Nacionalnom asocijacijom za organsku proizvodnju Serbia organica organizuju nastup srpskih privrednika na Međunarodnom specijalizovanom sajmu organske hrane BIOFACH koji u utorak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.