Prevrnuo se autobus, nekoliko putnika u kritičnom stanju

Izvor: B92, 03.Nov.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se autobus, nekoliko putnika u kritičnom stanju

Autobus, koji je iz Pariza vozio za London, prevrnuo se u regionu Soma, i tom prilikom povređeno je 29 osoba, od kojih su četiri u kritičnom stanju.

Prema pisanju lokalnih medija, autobus kompanije FlixBus sa 32 putnika je proklizao na mokrom kolovozu, prenosi AP i dodaje da su se u vozilu nalazili putnici iz SAD, Španije, Australije, Holandije, Rumunije, Rusije, Velike Britanije i Francuske.

Lokalna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žandarmerija je na društvenim mrežama objavila fotografije sa mesta nesreće na kojima se vidi autobus prevrnut sa strane i polomljeni prozori.

Kako se navodi, sedište kompanije FlixBus je u Nemačkoj.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prevrnuo se autobus iz Pariza za London, 29 povređenih

Izvor: Danas, 03.Nov.2019

Francuske vlasti su saopštile da je 29 putnika povredjeno danas, od kojih četiri teško, kada se autobus koji je išao iz Pariza za London prevrnuo na vlažnom putu na stranu u oblasti Soma na severu zemlje. Članak Prevrnuo se autobus iz Pariza za London, 29 povređenih se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.