Izvor: B92, 26.Dec.2009, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Iv Roše

Pariz -- Iv Roše, osnivač čuvene kompanije za proizvodnju kozmetičkih proizvoda koja nosi njegovo ime, preminuo je u 79. godini, objavili su bolnički izvori u Parizu.

Roše, poreklom iz Velike Britanije, osnovao je kompaniju 1959. godine i za kratko vreme dostigao zaradu od oko dve milijarde evra godišnje i otvorio predstavništva svoje firme u 80 zemalja. Francuski predsednik Nikola Sarkozi uputio je saučešće povodom smrti Iva Rošea.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Iv Roše

Izvor: RTS, 26.Dec.2009

Iv Roše, osnivač čuvene kompanije za proizvodnju kozmetičkih proizvoda koja nosi njegovo ime, preminuo je u 80. godini, objavili su bolnički izvori u Parizu. ..Francuski industrijalac Iv Roše i predsednik istoimene kompanije za proizvodnju kozmetičkih proizvoda, preminuo je u Parizu u 80. godini,...

Nastavak na RTS...

Preminuo Iv Roše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2009

Iv Roše (Yves Rocher), osnivač istoimene kompanije za proizvodnju kozmetičkih proizvoda, umro je danas u Parizu u 79. godini, rekli su bolnički zvaničnici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Preminuo Iv Roše

Izvor: Blic, 27.Dec.2009, 03:45

Francuski industrijalac Iv Roše i predsednik istoimene kompanije za proizvodnju kozmetičkih proizvoda, preminuo je u Parizu u 80. godini, saopšteno je iz kompanije...Iv Roše osnovao je kozmetičku liniju 1959. godine, oslanjanjući se na devizu „lepota uz pomoć bilja”...Grupacija „Iv...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.