Preduzete dodatne mjere bezbjednosti

Izvor: Cafe.ba, 16.Nov.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preduzete dodatne mjere bezbjednosti

- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su u toj zemlji poslije terorističkih napada u Parizu preduzete dodatne mjere bezbjednosti.

Vučić je rekao da je ponosan na to što u Srbiji niko nije napadao građane islamske vjeroispovijesti, njihove radnje, pekare i slično, te najavio da bi to, ukoliko se dogodi, bilo oštro sankcionisano.

On je novinarima u Palati Srbija rekao da će nadležne službe pratiti situaciju na terenu i reagovati kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << procijene da je to potrebno.

Komentarišući to što je jedan od terorista u Parizu prošao kroz Srbiju rutom kojom prolaze migranti, Vučić je rekao da je kroz Srbiju u prethodnom periodu prošlo 490.000 migranata.

"Neki od terorista su iz Pariza. Da li to znači da više niko ne treba da ide u taj grad?", upitao je Vučić.

On je potvrdio da je novac koji je Vlada Srbije prije nekoliko dana odobrila za Srebrenicu danas uplaćen toj opštini u Srpskoj.

Vučić je rekao da će kompanija "Telekom Srbija" biti prodata ukoliko stigne dobra ponuda, a dobijeni novac upotrijebljen da se smanji dug Srbije, a dio bi bio usmjeren u investicije.

Mediji su u više navrata navodili da će "Telekom Srbija" biti prodat ukoliko stigne ponuda od bar 1,4 milijarde evra.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.