Predao se drugi osumnjičeni, nema veze sa napadom u Parizu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se drugi osumnjičeni, nema veze sa napadom u Parizu

Belgijanac koji je dovođen u vezu sa sinoćnjim napadom u Parizu se predao, a vlasti su saopštile kako on sa incidentom u glavnom gradu Francuske nema nikakve veze.

"Taj čovek je došao u policiju nakon što je video kako se njegova slika pojavljuje na društvenim mrežama kao osumnjičenog broj jedan u vezi sa napadom", istakao je tužilac iz belgijskog grada Antverpena.

Tužilac, koji je želeo da ostane anoniman zbog toga što je istraga i dalje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << toku, rekao je kako navedeni čovek nema nikakve veze sa napadom, dodavši kako nije deo istrage o terorizmu.

Francuska policija privela je i tri člana porodice napadača koji je ubijen u pucnjavi sa policijom u Parizu, javila je agencija Rojters, pozivajući se na neimenovane pravosudne izvore.

U sinoćnoj pucnjavi u Parizu ubijen je jedan policajac, a dva su ranjena.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terorizam u Parizu: Napadač u februaru bio priveden, pa pušten

Izvor: Večernje novosti, 21.Apr.2017

Napadač koji je u Parizu u pucnjavi ubio jednog, a ranio dvojicu policajaca bio je priveden krajem februara zbog pretnje policiji, ali je potom pušten. Belgijanac koji se predao nema nikakve veze sa napadom Napadač koji je u Parizu u pucnjavi ubio jednog, a ranio dvojicu policajaca...

Nastavak na Večernje novosti...

Pariz: Osumnjičeni Belgijanac nema veze sa napadom

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2017

Belgijanac koji je dovođen u vezu sa sinoćnjim napadima u Parizu i koji se predao, nema nikakve veze sa njima, saopštile su vlasti..."Taj čovek je došao u policiju nakon što je video da se njegova slika pojavljuje na društvenim mrežama kao osumnjičeni broj jedan u vezi sa napadom", rekao je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.