Pravo iz kreveta na reviju (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Jun.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pravo iz kreveta" na reviju (FOTO)

Ali… Kejt Mos je Kejt Mos. Može joj se.

Bela Hadid, Kejt Mos, Naomi Kembel bile su u prvim redovima na reviji modne kuće Dior, na Nedelji mode u Parizu. Lepotice su gledale predstavljanje muške kolekcije za sledeću sezonu, a bile su obučene - kao da su se dogovorile unapred.

Bela Hadid odabrala je žuto, upadljivo odelo, ali je čitavu kombinaciju "spustila" patikama kuće "Dior". Uz takav autfit, dovoljna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je bila mrvica šminke, mala torbica i nešto neupadljivog zlatnog nakita.

U "Diorovom" odelu i patikama pojavila se i Naomi Kembel koja je na reviju došla u društvu pevača Lenija Kravica.

Viktorija Bekam takođe se odlučila za pantalone širokih nogavica, iz sopstvene kolekcije, koje je iskombinovala sa cipelama sa visokim potpeticama, a neprijatno iznenađenje bio je modni odabir Kejt Mos.

Ona je bila u odelu, pretpostavljamo, ali od vrlo nezgodnog materijala. I tekstura i dezen, a kad bolje pogledate i to koliko se tkanina izgužvala učinili su da čuvena manekenka stare garde izgleda kao da je na reviju došla pravo iz kreveta, i to u - pidžami.

Pogledajte fotografije:

I dalje mami poglede

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.