Pradeda Džeger smuvao  52 godine mlađu klinku!

Izvor: Prva.rs, 30.Okt.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pradeda Džeger smuvao 52 godine mlađu klinku!

Legendarni britanski muzičar Mik Džeger (74) zaljubio se u filmsku producentkinju Nur Alfalah (22) koja je od njega mlađa čak 52 godine. Par je još pre dve nedelje proveo vikend u Parizu, a već se tada šuškalo da se radi o novoj izbranici slavnog zavodnika.
- Mik još ima onaj neodoljiv šarm, ali čak su i njegovi kolege iz benda ostale šokirani kada su videei kakvu lepoticu je ovog puta osvojio – izjavio je izvor blizak >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << bendu za The Sun.
Nur je prva devojka sa kojom su spojili dedicu rok end rola nakon što je prekinuo vezu sa balerinom Melani Hemrik (31) sa kojom ima desetomesečnog sina Deveroa. Mik ima ukupno osmoro dece sa pet različitih žena, petoro unuka i jednog praunuka.
Izvor: Gloria.hr

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Mik Džeger voli 52 leta mlađu

Izvor: OkRadio.rs, 31.Okt.2017, 10:27

Mik Džeger u vezi sa producentkinjom Nur Alfalah Ser Mik Džeger (74) ima novu devojku, filmsku producentkinju Nur Alfalah (22), koja je od njega mlađa 52 godine. Par se više puta sastajao u Parizu, gde su "Roling stonsi" sa tri koncerta nedavno završili evropsku turneju "Bez filtera". Džeger...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.