Poznati na crvenom tepihu dodele Grammy nagrada 2019

Izvor: Tracara.com, 11.Feb.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati na crvenom tepihu dodele Grammy nagrada 2019

Jedna od najvrelijih tema na svakoj dodeli Grammy nagrada svakako je crveni tepih, a zvezde nas ni ove godine nisu razočarale. Možda najveće iznenađenje na crvenom tepihu je bila pevačica Cardi B u Muglerovoj kreaciji nastaloj daleke 1995. godine, koji je prvi put prikazan u pariskom Cirque d’Hiver. Ove godine, dame su dominirale crvenim tepihom, a primetna je bila i podrška koje su pružale jedne drugima, pa su tako Lady >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Gaga i Jennifer Lopez fotoreporterima pozirale zajedno. Najviše osmeha, ipak, dobili su Ricky Martin i njegov sin Mateo. U nastavku pogledajte galeriju sa crvenog tepiha i napišite nam ko je bio najbolje obučen.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iznenađujuće smerna moda na crvenom tepihu dodele Gremi nagrada

Izvor: B92, 11.Feb.2019

Ovogodišnja dodela Gremi nagrada održana je sinoć, a crvenim tepihom prošetale su zvezde iz sveta muzike...Poznate dame su oskudne odevne kombinacije odlučile da ostave za neku drugu priliku, te su ovaj put baš sve odlučile da bude elegantne i smerne, bez kratkih suknji u dekoltea...Iz mase su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.