Izvor: Piplmetar.rs, 12.Feb.2024, 23:30

Poznat kostur plej-ofa Evrokupa!

Sinoć je završena grupna faza Evrokupa i poznati su svi učesnici plej-ofa.
U doigravanje su se plasirale 12 ekipa, po šest iz obe grupe, sa tim da su po dve prvoplasirane izborile direktan plasman u četvrtfinale, dok će preostalih osam igrati u osmini finala.
Pobednik grupe A je francuski Pariz, dok je Hapoel iz Tel Aviva zauzeo drugu poziciju i takođe se domogao direktnog plasmana među osam najboljih. Na trećem mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << su takmičenje završili London Lajonsi, četvrti Prometej, peti Huventud, a šesti Bešiktaš.
Kao najbolji u grupi B završio je još jedan predstavnik Francuske Burg, dok je drugu poziciju zauzeo rumunski Kluž. U plej-of će sa treće pozicije aktuelni šampion Gran Kanarija, četvrti je prvak Nemačke Ulm, peti Aris, a šesti Turk Telekom.
Tako će u osmini finala petog i šestog marta London Lajonsi dočekati Turk Telekom, Prometej ugostiti Aris, Bešiktaš će na Kanarskim Ostrvima igrati protiv Gran Kanarija, a Ulm u Nemačkoj odmeriti snage sa Huventudom.
Pobednici će se plasirati u četvrtfinale koje je na programu nedelju dana kasnije.
Pobednik Evrokupa imaće mesto u Evroligi naredne sezone.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.