Potvrda, otpao Nejmar!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda, otpao Nejmar!

Očaj u Parizu, doktor iz Brazila stigao sinoć u Evropu...

Izgleda da su vesti brazilskih medija bile previše optimistične.

Nejmar je teže povređen, juče je u Pariz stigao i lekar brazilske reprezentacije Lasmar koji će proceniti situaciju, ali čini se da "Nej" neće biti u stanju da pomogne saigračima u prvom meču protiv Junajteda.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />RMC javlja da je povreda ista kao i prošlog proleća, da ne može da se osloni na nogu i da je potrebno mirovanje.

Sada je već izvesno, prerano je za njega za prvi meč osmine Lige šampiona 12. februara protiv Junajteda na "Old Trafordu" pa će Tuhel bez najskupljeg igrača svih vremena morati na megdan "Đavolima", silno ohrabrenim serijom pobeda u šampionatu, posle odlaska Murinja.

Revanš je 6. marta i do tada bi Nejmar trebalo da se oporavi...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nejmar propušta duel na Old Trafordu

Izvor: RTS, 28.Jan.2019

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar zbog povrede propustiće prvi meč protiv Mančester Junajteda u osmini finala Lige šampiona. . Trener Parižana Tomas Tuhel potvrdio je da brazilskog napadača čeka pauza od nekoliko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.