Potvrda, dvojica od prve trojice ne dolaze večeras na dodelu Zlatne lopte!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda, dvojica od prve trojice ne dolaze večeras na dodelu "Zlatne lopte"!

Biće različitih komentara, ali osvajača to ne treba da brine...

Izgleda da nema dileme, ni Kristijano Ronaldo, ni Antoan Grizman neće biti večeras u Parizu. Italijanski novinari tvrde da su završili na drugom, odnosno trećem mestu na listi, iza Luke Modrića koji je, izvesno je bilo, novi najbolji na svetu.

Fudbaler Juventusa, kao i napadač Atletika se neće pojaviti, Ronaldo je izbegao dolazak na prethodne dve svečanosti na kojima je Modrić proglašen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za najboljeg igrača Lige šampiona, pa sveta u organizaciji FIFA, a Grizman smatra da je sramota da on, ili neko od saigrača koji su osvojili titulu prvaka sveta ne dobiju "Zlatnu loptu".

Francuz je osvojio i LE, ali to nije dovoljno, sa druge strane Mbape će se zadovoljiti novom nagradom, titulom najboljeg mladog igrača sveta.

Van podijuma ostaje i Varan o kome se pričalo.

Doduše još nije zvanično, ali čini se da je poredak Modrić, Ronaldo, Mbape i da večeras dobijamo prvog pobednika nad Mesijem i Ronaldom od 2007. kada je Kaka osvojio titulu najboljeg. On se povukao, niko od prethodnih osvajača Zlatne lopte više ne igra fudbal...

Pallone d’Oro: Cristiano Ronaldo, secondo classificato, non andrà alla cerimonia di premiazione a Parigi

— Alessandro Alciato (@AAlciato) 30. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Provaljen" spisak, evo i slike, ne moramo da čekamo, ovo je top 30 najboljih igrača sveta! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2018

Crno na belo, čini se da je autentično, ovo je top 30, sve poznato večeras u Parizu...Izgleda da je ovo i poslednja potvrda, tačnije, da je procurela slika dobitnika, odnosno plasmana kada je "Zlatna lopta" u pitanju...Svi znaju da je Luka Modrić osvojio nagradu za najboljeg fudbalera sveta, kako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.