Potpisano: 755.000 € Srbiji za migrante od Banke za razvoj

Izvor: Press, 15.Sep.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisano: 755.000 € Srbiji za migrante od Banke za razvoj

Srbija će dobiti 755.000 evra namenjenih izbeglicama i migrantima u našoj zemlji.
Foto:B92.net
U Parizu je potpisan ugovor o dodeli bespovratnih sredstava između Srbije i Banke za razvoj Saveta Evrope.
Ugovor je potpisan tokom sastanka predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića sa direktorom Banke za razvoj Saveta Evrope Rolfom Venzelom, saopšteno je iz vlade.
To je nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pomoći od 2,5 miliona evra koje je Banka za razvoj Saveta Evrope već implementirala i najava novih grantova Vladi Srbije za njene buduće potrebe, kako migranata, tako i lokalnog stanovništva.

Takođe, obnovljeni su razgovori i Srbija će ubrzati implementaciju regionalnog programa za rešavanje stambenih pitanja izbeglih i interno raseljenih lica na teritoriji Srbije.

Predstavnici Banke za razvoj Saveta Evrope su istakli da Srbija predstavlja dobar primer kako se savesno i odgovorno troši novac Banke za razvoj Saveta Evrope.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.