Posle petarde od PSŽ-a, Nzonzi izbačen iz tima!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle "petarde" od PSŽ-a, Nzonzi izbačen iz tima!

Francuski internacionalac ne briljira u Istanbulu.

Tokom nedelje su se odigrale zadnje utakmice šestog kola u evropskim takmičenjima, može se reći da je Galatasaraj razočarao svoje navijače pošto su u grupnoj fazi osvojili svega dva boda, a od elite se oprostili petardom u Parizu od Nejmara i drugova.

Dan posle, Stiven Nzonzi, po pisanju turskih medija se ponaša veoma nedisciplinovano na treninzima prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tima Galate.

Francuski internacionalac je kasnije izbačen i udaljen iz prvog tima na neodređeno, što su potvrdili i čelnici kluba iz Istanbula.

Nzonzi je tokom leta došao iz Rome kao pozajmljen igrač, u Rimu je od avgusta 2018. godine koji su za njegove usluge platili 25 miliona evra što se ispostavilo kao jedan od većih promašaja čelnika sa "Olimpika".

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Steven Nzonzi, son antrenmandaki disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. pic.twitter.com/bII5AgT0dr

— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) December 13, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.