Ponovo rođena devica (i u horoskopu)

Izvor: Prva.rs, 28.Avg.2016, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo rođena devica (i u horoskopu)

Javnosti je postala poznata nakon što ju je Žan Pol Gotje angažovao za svoju završnu jesenju reviju u Parizu u junu 2010. godine.
Rođena je kao muškarac 28. avgusta 1991. godine u Tuzli, a sredinom 2014. godine promenila je pol jer se, kako je rekla, oduvek i osećala kao žena. 

Pre tri godine Andreja, tada Andrej, bio je najplaćeniji model i zarađivao je više od Žizel Bundšen, najplaćenije manekenke na svetu. Ljudska bića nisu toliko jednostavna >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da bi bila ukalupljena u obična razmišljanja i formule pa je stoga  osmišljen novi pojam - androgen. Andreja je visoka 1,88 m, ima sivo-plave oči, nosi konfekcijski broj 42 i obuću 44.

Tada su ga opisivali kao božansko biće vanzemaljske lepote. Po rođenju je muškarac, a po izgledu žena, a danas, nakon operacija, zaista je žena. 
Australijska manekenka je za „ES Magazine“ progovorila o svom odrastanju i transformaciji.
- Kad sam bila mala, ideja o tome da ću se jednog dana probuditi kao žena činila se kao iz bajke. Maštala sam o tome da ću upoznati vešticu koja bi pomogla oko transformacije. Od trenutka kad sam saznala da je to zaista moguće, znala sam, ako se dogodi, da će to biti najbolji dan za mene ikad. I bio je.
Kad je promena pola u pitanju, majka ju je oduvek podržavala, ali ocu je bilo potrebno neko vreme da prihvati situaciju.
- Nikad nisam ni pomislila da ću o promeni pola govoriti ovako javno. Da sam u nekoj drugoj profesiji, verovatno niko ne bi ni znao kroz šta sam prošla. Ali, sada svi znaju, pa nakon odlaska na sudar, ne moram da brinem o tome kad će moj pratilac saznati istinu o meni.
Otkrila je da je trenutno u vezi s njujorškim agentom za nekretnine.
- Super nam je. Najbolji deo svega je taj što me vidi kao i svaku drugu devojku, zato smo još više povezani.
Andreja kaže da je veoma važno da ljudi odaberu šta tačno žele da budu – gej ili hetero. Muško ili žensko. Svoju prošlost ne želi da skriva.
- U jednom trenutku sam samo shvatila da se ne trebaa da se stidim svoje prošlosti. Svoju priču mogu da pričam bez i da se manje osećam ženom. Ja sam zapravo rođena kao žena, samo mi je trebalo neko vreme da to zaista postanem.
A kad je postala, uskliknula je:
- Moram da kažem da nema boljeg osećaja nego biti ponovo rođen kao devica!

Izvor: Hayat.ba
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.