Izvor: BujanovackiGlas.info, 28.Jul.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomognimo Jovani da ode na takmičenje u Pariz

Jovana je osvojila titulu u kategoriji ženskih juniora za „žensku večernju frizuru“ na takmičenju održanom u Beogradu i kvalifikovala se da kao deo državne reprezentacije ode na svetsko takmičenje koje se septembra održava u Parizu. Međutim, kako to kod nas obično biva, problem je novacBUJANOVAC, 28. jul 2016. – Bujanovčanka Jovana Milošević osvojila je prvo mesto na Otvorenom prvenstvu Srbije u pravljenju frizura i tako se kvalifikovala za globalno takmičenje koje >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << bi trebalo da se septembra održi u Parizu.
Jovanine nagrade

Pobednički model

Jovana je titulu osvojila u kategoriji ženskih juniora za „žensku večernju frizuru“ na takmičenju održanom u Beogradu.
Kao što smo već pisali, mlada Bujanovčanka je reprezentativka Srbije i prošle godine je u Parizu branila boje našeg grada, o čemu možete da čitate OVDE.
Nakon ovog, zabeležila je i uspeh na takmičenju u Bečićima.
Međutim, za put u Pariz Jovani, kao i celoj reprezentaciji, nedostaje novac.
Svako ko može i želi može da pomogne Jovani da ode u Pariz, može da uplati dobrovoljni prilog na račun broj
160-5400100452304-14 banka inteza
 

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.