Podižu natalitet: Danci zbog seksa putuju u Pariz

Izvor: 24sata, 05.Avg.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podižu natalitet: Danci zbog seksa putuju u Pariz

U želji da podstakne Dance da vode ljubav, pa samim tim i pospeše natalitet u zemlji, jedna danska turistička agencija pozvala je sunarodnike da putuju na odmor u "romantične gradove".

U Danskoj, kao uostalom u mnogim drugim evropskim zemljama, mladi parovi nemaju dovoljno dece da bi se obezbedilo obnavljanje stanovništa koje stari.

Agencija "Spies Travel" misli da je našla rešenje kako bi preokrenula ovu situaciju: podstiče sunarodnike da na odmor otputuju u >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << neki romantični grad, poput Pariza.

U reklamnom spotu agencije, mlada Dankinja Ema provodi odmor u "gradu svetslosti", gde su je pre 30 godina njeni roditelji začeli u jednom hotelu.

U "Spies Travelu" objašnjavaju da je "10 odsto danskih beba začeto u inostranstvu" i da Danci upražnjavaju gotovo dva puta više seks kada su na plaćenom odsustvu.

Zaključak se dakle jasno nameće, tvrde oni: "da bismo povećali broj stanovnika, treba otići na odmor".

"Učini to za Dansku", moto je ove reklamne kampanje danskih turoperatera koji obećavaju i nagrade za one koji se s odmora vrate "obavljenog posla".

- Dokažite nam da ste začeli dete za vreme odmora i dobićete kao nagradu plaćene troškove za bebu naredne tri godine ili putovanje za celu, novu porodicu - poručuju iz agencije.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Seks u inostranstvu - za porast nataliteta Danske

Izvor: B92, 05.Avg.2014

U želji da podstakne Dance da vode ljubav, pa samim tim i pospeše natalitet u zemlji, jedna danska turistička agencija pozvala je sunarodnike da putuju na odmor u "romantične gradove"...Foto: Jon Rawlinson/Flickr.com..U Danskoj, kao uostalom u mnogim drugim evropskim zemljama, mladi parovi nemaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.