Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Apr.2024, 12:59

Počeo sastanak Vučića sa delegacijom francuskog EDF-a

PARIZ – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Parizu sa predstavnicima francuske kompanije „EDF“. Sastanku prisustvuje i ministar finansija Siniša Mali, koji će potom sa Luk Remonom, direktorom kompanije „EDF“, potpisati memorandum o razumevanju o uspostavljanju okvira za dugoročni dijalog u oblasti energetske tranzicije i niskougljenične tehnologije. Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Francuskoj […]
Vest Počeo sastanak Vučića sa delegacijom francuskog EDF-a objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Od Francuske elektroprivrede očekujemo ekspertizu o izgradnji novih energetskih postrojenja

Izvor: Danas, 08.Apr.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će danas u Parizu razgovarati sa predstavnicima Francuske elektroprivrede (EDF) kako da Srbija od stručnjaka te kompanije dobije ekspertizu po brojnim pitanjima, kako bi u budućnosti zajednički radili u izgradnji hidro i nuklearnih elektrana.

Nastavak na Danas...

Potpisan memorandum o strateškoj saradnji s Francuskom elektroprivredom u Parizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2024

Memorandum o razumevanju između Vlade Srbije i Francuske elektroprivrede (EDF) o uspostavljanju okvira za dugoročni dijalog u oblasti energetske tranzicije i niskougljenične tehnologije potpisan je danas u Parizu u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić: Ako napravimo nuklearni reaktor do 2035, spasili bismo zemlju po pitanju struje

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Apr.2024

PARIZ – Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle potpisivanja Memorandum o razumevanju između Vlade Srbije i Francuske elektroprivrede – EDF o uspostavljanju okvira za dugoročni dijalog u oblasti energetske tranzicije i niskougljenične tehnologije da ukoliko bismo uspeli da napravimo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.