Izvor: Domino Magazin, 25.Jul.2023, 16:05

Počela prodaja HONOR 90 telefona u Srbiji

Globalni tehnološki brend HONOR je svim korisnicima u Srbiji najavio početak prodaje HONOR 90 telefona, novog modela iz N serije. Zajedno sa modelom HONOR 90 Lite, ovaj uređaj je predstavljen ove godine, 6. jula u u Parizu. HONOR 90 telefon, verzija 12+512 GB, dostupna je u Srbiji kod svih mobilnih operatera i u maloprodaji kod […] The post Počela prodaja HONOR 90 telefona u Srbiji appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Devojka se zaljubila u tipa koji joj je ukrao telefon

Izvor: Domino Magazin, 26.Jul.2023, 10:07

Devojka iz Brazila se zaljubila u tipa koji joj je ukrao telefon. I ne samo to, nego su već dve godine zajedno. Dakle, sve se desilo kada je Emanuela šetala ulicom da bi joj tip marnuo telefon. Ali, onda je on video njene sliku na telefonu i zaljubio se pa se javio. A i njoj […] The post Devojka...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.