Pjanić: Srećan sam u Juventusu

Izvor: RTS, 12.Jun.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjanić: Srećan sam u Juventusu

Vezni fudbaler Juventusa Miralem Pjanić rekao je da je srećan u torinskom klubu i da u njemu želi da ostane, uprkos spekulacijama o njegovom odlasku iz "stare dama" u letnjem prelaznom roku.
Za reprezentativca Bosne i Hercegovine interesovanje su pokazali mnogi evropski velikani među kojima su Real Madrid, Pariz Sen Žermen i Mančester Siti, ali 29-godišnji vezista želi da ostane u Torinu, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kojim ugovor ima do juna 2023. godine.

"Spokojan sam, imam još četiri godine ugovor sa Juventusom. Osećam se dobro u Torinu, igram u ozbiljnom klubu i mogu još mnogo toga da mu pružim. Zadovoljan sam odnosom sa navijačima i ponavljam, u klubu sam koji je fantastičan", rekao je Pjanić novinarima posle poraza BiH od Italije (2:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naredne godine.
Pjanić je u Juventus stigao 2016. godine iz Rome i za tri sezone osvojio je tri titule u Seriji A, a ove sezone postigao je četiri gola u 43 utakmice u svim takmičenjima.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.