Pipa Midlton ostavila dečka?

Izvor: S media, 04.Jun.2011, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pipa Midlton ostavila dečka?

Iako izvori bliski zaljubljenom paru tvrde da je pitanje dana kada će se Pipa Midlton i njen dečko Aleks Loudon veriti, njih dvoje nedeljama nisu viđeni zajedno, pa se postavlja logično pitanje da li si još uvek u vezi?

Austalijske novine pisale su kako iz pouzdanih izvora znaju da Pipa i Aleks svakog trenutka mogu da objave veridbu, međutim zanosna Pipa prošle nedelje je uslikana sa zgodnim nepoznatim muškarcem kako šeta ulicama Pariza, prenosi Blic.

Princ >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Hari raskinuo sa devojkom!

Pipa Midlton prevarila dečka?!

Pipa Midlton i princ Hari u ludom provodu

Činjenica je da Aleks nije bio na putovanju sa njom, a da se Pipa itekako zabavljala u društvu pomenutog muškarca. Takođe, Aleks i Pipa nisu u javnosti viđeni nedeljama, pa su počele da kruže glasine da je sestra princeze Kejt Midlton ostavila dugogodišnjeg dečka zbog novostečene planetarne slave.

Budući da mediji prate svaki korak Pipe Midlton uskoro ćemo saznati da li se verila ili je pak ostavila Aleksa.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.