Pevač uhapšen zbog droge: Policija pronašla kod njega kokain

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač uhapšen zbog droge: Policija pronašla kod njega kokain

Pevač je uhapšen u Parizu zbog dva grama kokaina koja je imao kod sebe.

Pevač Pit Doerti poznat je po projektima "The Libertines" i "Babyshambles" bio je uhapšen pre zbog brojnih optužbi, a neke od njih uključuju posedovanje i upotrebu droge, vožnju bez dozvole pod uticajem alkohola i narkotika, krađu autombila, provalu i ucenu.

Frontmen grupe "The Libertines" sada je uhapšen zbog posedovanja 2 grama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kokaina, piše Sputniknews.com. Uhapšen je u distriktu Pigal, gde se suprotstavio policiji i pružio otpor. Izvor kaže da britanska rok zvezda ipak nije bio nasilan i opasan, pa se na kraju povinovao naredbi i krenuo s policijom dok su ga prolaznici koji su ga prepoznali snimali.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pevač uhapšen u Parizu, kupovao kokain

Izvor: Tracara.com, 08.Nov.2019

Britanski pevač Pete Doherty, bivši član bendova “Libertajns” i “Bejbišembls”, uhapšen je u Parizu zbog kupovine kokaina, saopštilo je francusko tužilaštvo. Navedeno je da je četrdesetogodišnji muzičar uhapšen tokom noći između četvrtka i petka, dok je kupovao drogu. Francuski...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.