Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2013, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet žrtava požara u predgradju Pariza

PARIZ -

Pet osoba, uključujući jedno dete, stradalo je u požaru koji je jutros izbio u zgradi u Ženvilijeu, u severnom predgradju Pariza, saopštile su spasilačke službe.

Požar je nešto posle tri sata ujutru zahvatio dva stana u šestospratnici, a u gašenju je učestvovalo stotinak vatrogasaca, koji su vatru ugasili tri sata kasnije. Iz stanova u plamenu izvučeno je sedam osoba, uključujući jednu bebu. U požaru je lakše povredjeno 13 ljudi.

Veruje se da je požar izbio u stanu na četvrtom spratu zgrade i da se proširio na peti sprat. U gašenju požara povredjena su i dvojica vatrogasaca.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pariz: U požaru petoro stradalih

Izvor: B92, 02.Jan.2013

Pariz -- Pet osoba, uključujući jedno dete, stradalo je u požaru koji je jutros izbio u zgradi u Ženvilijeu, u severnom predgrađu Pariza, saopštile su spasilačke službe...Požar je nešto posle tri sata ujutru zahvatio dva stana u šestospratnici, a u gašenju je učestvovalo stotinak vatrogasaca,...

Nastavak na B92...

Pet žrtava požara u predgrađu Pariza

Izvor: Studio B, 02.Jan.2013

Pet osoba, uključujući jedno dete, stradalo je u požaru koji je jutros izbio u zgradi u Ženvilijeu, u severnom predgrađu Pariza, saopštile su spasilačke službe...Požar je nešto posle tri sata ujutru zahvatio dva stana u šestospratnici, a u gašenju je učestvovalo stotinak vatrogasaca, koji...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.