Peh za Mesija

Izvor: B92, 07.Okt.2022, 20:13

Peh za Mesija

Fudbaler Pari Sen Žermena Argentinac Lionel Mesi zbog povrede lista neće igrati meč 10. kola francuskog prvenstva protiv Remsa, saopštio je danas pariski klub.

U saopštenju se navodi da će Mesi u nedelju biti podvrgnut dodatnim pregledima posle kojih će biti poznato koliko će argentinski fudbaler morati da pauzira.

Šampion Francuske je naveo da je Kilijan Mbape neizvestan za duel sa Remsom iako se oseća bolje posle prehlade.

PSŽ ima problema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa povredama fudbalera, pošto trener "svetaca" Kristof Galtije još ne može da računa na Renata Sančeza i Nuna Mendeša.

Utakmica između Remsa i PSŽ-a biće odigrana u subotu od 21 sat. Pariski klub je trenutno prvi na tabeli francuskog prvenstva sa 25 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tadić konačno strelac za Ajaks, Babić dao gol za Almeriju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2022, 07:57

Fudbaleri Ajaksa pobedili su večeras u gostima ekipu Volendama rezultatom 4:2 u meču devetog kola holandskog šampionata...Golove za Ajaks postigli su Dušan Tadić iz penala u 17, Kalvin Basi u 39, Brajan Brobi u 64. i Dejvi Klasen u 96. minutu. Tadić je na meču protiv Volendama postigao prvi gol...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.