Pastore nije srećan što je napustio PSŽ?

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2018, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pastore nije srećan što je napustio PSŽ?

Argentinac otkrio zašto je napustio "Park prinčeva".

Havier Pastore je ovog leta napustio Pariz i prešao u Romu za 24,7 miliona evra.

"Vučica" je uspela da dovede fantastičnog ofanzivnog vezistu, a on je odmah pokazao kakav je na terenu i postao jedan od najbitnijih igrača ovog tima. Međutim, Pastore nije imao nameru da menja klub?

"Prve četiri godine u Parizu su bile odlične, uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam bio na terenu, ali onda su počeli problemi sa povredama. Konstantno sam bio povređen i nisam mogao da nađem rešenje da igram bez bolova."



"Moja karijera u PSŽ-u je bila gotova. Klub je želeo da dovede druge igrače i ja nisam hteo da ostanem u timu, a da nemam mogućnost da igram. Ja sam bio presrećan u Parizu ali sam znao da je vreme da napustim ovaj klub. Morao sam da donesem vrlo tešku odluku. Upoznao sam neke fantastične ljude tamo, bilo je baš dobro u Parizu", rekao je Argentinac.

Pastore je u francuskom klubu proveo 7 sezona, a za to vreme je odigrao 265 utakmice, postigao je 45 golova i dodao još 59 asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.