Pariz zaboravljen, Simić veruje u trojku u Zemunu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz zaboravljen, Simić veruje u "trojku" u Zemunu

Crveno-bele očekuje duel sa timom iz Gornje varoši u Superligi.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju (13 časova) gostuju Zemunu u 11. kolu Superlige rešeni da pobedom zaleče rane posle ubedljivog poraza od PSŽ-a rezultatom 6:1 u drugoj rundi Lige šampiona.

Nekadašnji igrač kluba iz Gornje varoši Veljko Simić je svestan šta očekuje crveno-bele.

- Posle gostovanja u Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nama je ovo izuzetno bitna utakmica da se vratimo na pobednički kolosek i malo mirniji odemo na reprezentativnu pauzu. Očekujem standardnu utakmicu u našoj ligi, da mi budemo ti koji ćemo diktirati tempo i imati posed lopte. Oni će verovatno čekati šansu iz kontri ili polukontre, a na nama je da to sprečimo, da stvorimo što više šansi i realizujemo ih na pravi način – istakao je Simić za klupski sajt.

Ofanzivni vezsita naglašava da umor ne postoji.

- Nema umora, kao i uvek, a motivacija nam je na dodatno visokom nivou da donekle popravimo utisak posle Pariza. Zato nam je vrlo bitno da pobedimo i zadržimo odličan učinak u prvenstvu. Zemun je nezgodan, posebno na svom terenu, ume da zatvori prilaze golu, ali na nama je da strpljivom igrom nađemo put do mreže i postignemo što više pogodaka. Očekujem odličnu atmosferu, biće našh navijača u velikom broju kao i uvek, na tribinama će biti i njihove pristalice, pa verujem da nas čeka pravi sportski ambijent- zaključio je Simić.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Simić: "Da popravimo utisak posle Pariza"

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Zemuna želi da popravi utisak iz Pariza i da se vrati na pobednički kolosek...Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju gostuju Zemunu u 11. kolu Super lige Srbije, a u taj meč ulaze posle ubedljivog poraza od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.