Izvor: RTS, 25.Sep.2022, 16:46

Pariz, veliki požar u skladištu Rungis pijace pod kontrolom

Pariski vatrogasci saopštili su da je veliki požar koji je izbio u skladištu na pijaci Rungis skoro pod kontrolom, te da nema žrtava, niti opasnosti od njegovog širenja, javlja francuski dnevnik "Le Figaro".
Požar je izbio u popodnevnim časova u skladištu Ale Mandar u srcu čuvene međunarodne pijace u kojoj se nalazi 1.200 kompanija.

Plamen je zahvatio drvene palete, a zatim se proširio na celu zgradu, prenosi francuski dnevnik Le >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Figaro. 
Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama vidi se visok oblak tamnog dima. Dim se vidi kilometrima daleko u Vilžuefu, Orliju, čak i u Parizu.

Na licu mesta se nalazi 100 vatrogasaca, koji su pozvali ljude da se drže dalje od te oblasti na jugu Pariza.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Figaro: Požar u magacinu najveće pijace u okolini Pariza, nema žrtava

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2022

Veliki požar izbio je danas posle podne u magacinu najveće pijace u okolini Pariza, u mestu Renžis, preneo je pariski list Figari i naveo da nema žrtava.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.