Pariz pred revolucijom, prvo pojačanje bagatela?

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz pred revolucijom, prvo pojačanje "bagatela"?

U redovima francuskog šampiona ne vlada najbolja atmosfera.

Već smo pisali, deluje da će se povratkom Leonarda na "Park Prinčeva" promeniti dosta toga. Deluje da će napad najviše "stradati", jedino Kilijan Mbape deluje siguran za narednu sezonu iz ubitačnog trozupca kluba iz Francuske.

Iako se PSŽ pokazaju se raskalašnim bacanjem novca, po pisanjima francuskih medija krenuće se jednom kupovinom ispod cene.

Pre nego što uslede "Galaktikosi" na francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << način, novi sportski direktor bi mogao da napravi posao sa Seviljom. Radi se o izdanku Realove škole, Pablo Sarabiji koji je imao odličnu sezonu u redovima Andalužana.

Dvadesetšestogodišnji Španac ulazi u zadnju godinu ugovora, kupljen je iz Hetafe 2016. godine. Ono što ga čini odličnim transfer poslom je to što u svom ugovoru ofanzivac ima oktupnu klauzulu od svega osamnaest miliona evra!

PSŽ bi mogao prvi da reaguje i bukvalno "ukrade" fudbalera Sevilje koji je prošle sezone na 52 odigrane utakmice zabeležio 23 gola i sedamnaest asistencija.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.