Pariz potvrdio: Francuz otet u Meksiku

Izvor: B92, 25.Nov.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz potvrdio: Francuz otet u Meksiku

Pariz -- Državljanin Francuske kidnapovan je u Meksiku, saopštilo je danas francusko Ministarstvo spoljnih poslova, potvrdivši pisanje medija.

Mediji u Meksiku su javili da je Francuz otet u nedelju zajedno sa državljaninom Meksika tokom posete nacionalnom parku Nevado u Toluki.

Francusko ministarstvo nije iznelo detalje u vezi sa otetim Francuzom, ali je navelo da saradjuje sa lokalnim vlastima na njegovom pronalaženju.

Rojters napominje da je više od 200.000 ljudi poginulo u višegodišnjem nasilju povezanom sa bandama u Meksiku, kao i da je broj ubistava prošle godine dostigao rekordni nivo.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FRANCUZ OTET U MEKSIKU U toku potraga za dve osobe nestale nakon posete Toluki

Izvor: Blic, 25.Nov.2019

Državljanin Francuske kidnapovan je u Meksiku, saopštilo je danas francusko Ministarstvo spoljnih poslova, potvrdivši pisanje medija. Mediji u Meksiku su javili da je Francuz otet u nedelju zajedno sa državljaninom Meksika tokom posete nacionalnom parku Nevado u Toluki.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.