Pariz je u Nemačkoj, bar tako misli Donald Tramp

Izvor: B92, 08.Jan.2016, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz je u Nemačkoj, bar tako misli Donald Tramp

Vašington -- Potencijalni predsednički kandidat američke Republikanske partije Donald Tramp veruje da se Pariz nalazi u Nemačkoj.

On je na svom Tviter profilu prokomentarisao napad na policijsku stanicu u francuskoj prestonici i naveo da je Nemačka u velikom problemu.

“Čovek je ubijen unutar policijske stanice u Parizu. Upravo je objavljeno da je pretnja od terorizma na najvišem nivou. Nemačka je u totalnom kriminalnom haosu. Opametite se!“, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naveo je Tramp.

Američki biznismen je u svojoj predpredsedničkoj kampanji izazvao velike polemike, izjavljivao je da muslimane treba proterati iz SAD, a nekoliko puta je vređao i žene.

Ipak, to ga nije zaustavilo u kampanji, a veruje se da ima najveće šanse da bude zvanični kandidat Republikanaca na predstojećim predsedničkim izborima.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.