Pariz: Zaplenjeno sedam tona kanabisa

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Okt.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Zaplenjeno sedam tona kanabisa

Francuska policija zaplenila je tokom noći više od sedam tona kanabisa u ostavljenim vozilima na ulicama u zapadnom delu Pariza, saopštila je danas francuska vlada.

Ovo je najveća zaplena kanabisa u Francuskoj u poslednje dve godine.

Francusko Ministarstvo finansija je saopštilo da je zaplenjena 7,1 tona kanabisa, koji je pronađen u vozilima u luksuznom pariskom kvartu - 16. arondismanu.

Vrednost zaplenjenog kanabisa procenjena je na skoro 15 miliona evra, dodaje se u saopštenju, preneo je Rojters.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tokom samo jedne noći zaplijenjeno sedam tona kanabisa

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2015

PARIZ - Francuska policija zaplijenila je tokom noći više od sedam tona kanabisa u ostavljenim vozilima na ulicama u zapadnom dijelu Pariza, saopštila je danas francuska vlada...Ovo je najveća zapljena kanabisa u Francuskoj u posljednje dvije godine...Francusko Ministarstvo finansija je saopštilo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.