Pariz: Uleteo autom u pun restoran, stradalo dete / FOTO

Izvor: B92, 14.Avg.2017, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Uleteo autom u pun restoran, stradalo dete / FOTO

Osmogodišnja devojčica je poginula, a najmanje šest osoba je povređeno kada je automobil uleteo u piceriju u departmanu Sena i Marna u pariskom regionu.

To je saopštila francuska policija i navodi da je vozač uhapšen.

Istražitelji veruju da je reč o namernom aktu, ali da je očigledno da nema veze da terorizmom, preneo je AFP saopštenje javnog tužioca u Mou.

U Francuskoj je vanredno stanje na snazi od novembra 2015, kada su izvedeni teroristički napadi u Parizu u kojima je poginulo 130 osoba.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U PARIZU Uleteo automobilom u restoran, stradala devojčica (8)

Izvor: Blic, 14.Avg.2017

Jedna devojčica (8) je poginula, a najmanje pet je povređeno kada je automobil uleteo u piceriju u Parizu, prenose svetske agencije...La section de recherches de la gendarmerie nationale de Paris a été saisie. pic.twitter.com/LbFm7jKWfm..U vreme incidenta picerija je bila puna gostiju...Uskoro opširnije..

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.