Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Jan.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Uhapšen muškarac sa oružjem u Diznilendu

Francuska policija uhapsila je muškarca koji je nosio dvije puške na ulazu u hotel u "Diznilendu" /Euro Disney/ u Parizu, javljaju francuski mediji.

Riječ je o muškarcu /28/ koji nije poznat od ranije snagama bezbjednosti i nije se opirao prilikom hapšenja.

Za sada nema zvaničnog komentara od vlasti ili iz "Diznilenda" u Parizu.

U Francuskoj je i dalje na snazi vanredno stanje, nakon terorističkim napada u novembru prošle godine u kojima je ubijeno 130 ljudi.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Diznilendu uhapšen naoružan muškarac

Izvor: Beta, 28.Jan.2016

Jedan muškarac danas je uhapšen u zabavnom parku Diznilend, nedaleko od Pariza, pošto je kod njega pronadjeno oružje, saopštila je francuska policija.Uhapšen je muškarac star 28 godina, koji je kod sebe imao dva pištolja i jedan primerak Kurana. U pritvoru je i njegova prijateljica kod koje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.