Pariz:Sud kaznio ministra sa 4 evra

Izvor: B92, 24.Maj.2012, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz:Sud kaznio ministra sa 4 evra

Pariz -- Francuski ministar za proizvodni oporavak Arno Montebur osuđen je danas za javno vređanje rukovodstva kompanije za brodski prevoz.

Sud u Parizu osudio je Montebura za "javnu uvredu" i kaznio ga sa četiri evra, koja će dobiti četiri direktora kompanije "Si Frans", čiji brodovi plove kanalom Lamanš od Kalea u Francuskoj do Dovera u Engleskoj.

Montebur >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u intervjuu francuskom listu prošle godine rekao da su direktori kompanije lopovi.

Prošle godine je obustavljena plovidba brodova te kompanije zbog gubitaka koje je imala.

Ministar je rekao da svojim komentarma nije prešao nijednu granicu.

Montebur je izabran za ministra za prozivodni oporavak u novoj vladi na čijem je čelu Žan-Mark Ero, a koja je formirana posle izbora Fransoa Olanda za predsednika Francuske.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar osuđen za javnu uvredu, kažnjen sa četiri evra

Izvor: Blic, 24.Maj.2012

Francuski ministar za proizvodni oporavak Arno Montebur osuđen je danas za javno vređanje rukovodstva kompanije za brodski prevoz...Sud u Parizu osudio je Montebura za "javnu uvredu" i kaznio ga sa četiri evra, koja će dobiti četiri direktora kompanije "Si Frans", čiji brodovi plove kanalom Lamanš...

Nastavak na Blic...

Ministar kažnjen sa četiri evra zbog uvrede

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2012

Francuski ministar za proizvodni oporavak Arno Montebur osuđen je za javno vređanje rukovodstva kompanije za brodski prevoz. Sud u Parizu osudio je Montebura za "javnu uvredu" i kaznio ga sa četiri evra, koja će dobiti četiri direktora kompanije "Si Frans", čiji brodovi plove kanalom Lamanš od...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ministar kažnjen sa četiri evra

Izvor: Capital.ba, 24.Maj.2012

PARIZ, Sud u Parizu proglasio je krivim ministra iz vlade novog francuskog predsjednika Fransoa Olanda za javno vrijeđanje uprave jedne transportne kompanije, ali ga je kaznio sa samo četiri evra. ..

Nastavak na Capital.ba...

Ministar kažnjen sa četiri evra

Izvor: Radio 021, 24.Maj.2012

Sud u Parizu proglasio je krivim ministra iz nove francuske vlade za javno vređanje uprave jedne transportne kompanije, ali ga je kaznio sa samo četiri evra.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.