Pariz: Otvoren kafić za ljubitelje mačaka

Izvor: B92, 18.Sep.2013, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Otvoren kafić za ljubitelje mačaka

Francuska je dobila prvi kafić za ljubitelje mačaka koji se nalazi u Parizu, gde devet spašenih mačaka sa ulice spremno čeka da ih gost uzme i da se igra sa njima dok pije piće.

Već popularni u Tokiju, gde ih ima desetak, kafići za ljubitelje mačaka pružaju zadovoljstvo onima koji nemaju mačke kod kuće, a vole te životinje, da ih drže u krilu i maze ih dok piju neki topli napitak, prenosi AFP.

Margo Gandelon vlasnica "Cafe des Chats" u Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekla je da su mačke pažljivo odabrane, da su naviknute na društvo, naglasivši da su njihova higijena i njihova dobrobit na prvom mestu.

"Moje mačke su slobodne celog dana i cele noći", dodala je ona.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Japan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kafić za ljubitelje mačaka otvoren u Parizu

Izvor: Blic, 19.Sep.2013, 01:40

Francuska je dobila prvi kafić za ljubitelje mačaka koji se nalazi u Parizu, gde devet spasenih mačaka sa ulice spremno čeka da ih gost uzme i da se igra sa njima dok pije piće...Već popularni u Tokiju, gde ih ima desetak, kafići za ljubitelje mačaka pružaju zadovoljstvo onima koji nemaju mačke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.