Pariz: Operisan pretučeni dečak iz Srbije, ključna naredna 24 sata

Izvor: B92, 04.Jun.2020, 16:28

Pariz: Operisan pretučeni dečak iz Srbije, ključna naredna 24 sata

Četrnaestogodišnji dečak iz Srbije koji je pretučen prilikom privođenja u predgrađu Pariza operisan je u čuvenoj pariskoj bolnici, specijalizovanoj za decu.

Po procenama lekara, operacija je trebalo da traje sat i po, ali je trajala puna tri sata usled složenosti intervencije, prenosi portal "Svi Srbi u Parizu".

Naime, povrede oka su bile veće nego što se u prvi mah mislilo pa je tim lekara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << morao da dopre do oka preko obraza dečaka, umesto preko usne duplje.

Operacija je uspela te je dečak posle operacije mogao lepo da vidi na svoje povređeno oko.

Podsetimo, u noći između 25. i 26. maja, Brigada za borbu protiv kriminala u mestu Bondi uhapsila je G. Đ. starog 14 godina i privela ga u policijsku stanicu. Porodica ga je pronašla u bolnici sa povredama glave i lica. Dečaku su bila izbijena tri zuba.

Ovaj događaj privukao je veliku pažnju javnosti i zbog trenutnih događaja u Americi, pa francuski novinari prave paralelu u vezi ova dva slučaja, prenosi pariski portal.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pariz: Operisan pretučeni dečak iz Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020

Četrnaestogodišnji dečak iz Srbije G. Đ, koji je pretučen prilikom privođenja u predgrađu Pariza operisan je u čuvenoj bolnici Necker u Parizu, koja je specijalizovana za decu, prenosi portal "Svi Srbi u Parizu"...Kako je rečeno iz porodice dečaka, lekari su procenjivali da će operacija trajati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.