Izvor: Nacionalna klasa, 23.Sep.2012, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: BMW noviteti

Na Sajmu automobila u Parizu ove godine, BMW će predstaviti tri fascinantne koncept studije koje su korak napred kada su u pitanju mobilnost u budućnosti, uživanje u vožnji i održivosti alternativnih pogona. BMW na ovaj način šalje impresivan signal kada je reč o efikasnosti, premium kvalitetu i inovativnim tehnologijama sa svojim najnovijim modelima u različitim segmentima.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Nacionalna klasa...






Povezane vesti

BMW na auto-salonu u Parizu

Izvor: B92, 23.Sep.2012

Na Sajmu automobila u Parizu, BMW je predstavio koncept studije osmišljene da učine korak napred kada su u pitanju mobilnost u budućnosti, uživanje u vožnji i održivost alternativnih pogona. Proširen je izbor modela, motora i unapređenja na serijama 1 i 3, a prikazan je i osveženi BMW Serije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.