Pariski metro evakuisan zbog dima

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2010, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariski metro evakuisan zbog dima

Četiri stanice metroa u centru Pariza evakuisane su u četvrtak, a dve linije nakratko zatvorene zbog pojave dima u podzemnim tunelima.

Zvaničnici kažu da je saobraćaj bio u prekidu pola sata. Misteriozni dim otkriven je na liniji broj četiri, koja povezuje severni i južni dio grada, a prolazi i kroz glavna turistička područja.

Stanice su kasnije ponovo otvorene, a saobraćaj je normalno nastavljen. Specijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ekipe nisu uspele da utvrde izvor dima.

Evakuacija metroa izvršena je u vreme kada je na severu zemlje, uključujući Pariz, zatvoreno nekoliko desetina aerodroma usled širenja vulkanskog dima sa Islanda u francuski vazdušni prostor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.