Paris Hilton optužena za posedovanje droge

Izvor: Politika, 31.Avg.2010, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paris Hilton optužena za posedovanje droge

LAS VEGAS - Uprkos svom legendarnom nonšalantnom ponašanju, bogata Paris Hilton, koja je optužena za posedovanje droge, ovog puta brzo je shvatila da je đavo odneo šalu.

Dokaz za to je činjenica da je angažovala jednog od najviđenijih advokata u Las Vegasu da je brani, moglo bi se reći čak i spase, jer se ovaj njen slučaj čini kao veoma ozbiljan.

Prema pisanju časopisa „Pipl”, nakon što je juče optužena za posedovanje droge, bogata naslednica će morati da >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << se pojavi pred sudom 27. oktobra.

Preti joj kazna od jedne do četiri godine zatvora.

Pariz Hilton je privedena prošle nedelje zajedno sa svojim partnerom Sajom Vejtsom. U toku pretresa njihovog automobila policija je u tašni američke starlete našla paketić sa 0,8 grama kokaina.

U policijskoj stanici, Paris Hilton je dala nekoliko neuverljivih objašnjenja. Najpre je tvrdila da tašna nije njena, a zatim da je mislila od paketića sa kokainom da su žvake.

Jedno je sigurno - ukoliko želi da svoju klijentkinju spase zatvora, njen advokat će morati da bude daleko ubedljiviji.

Tanjug

objavljeno: 31/08/2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.