Paredes zvanično u PSŽ-u za 45 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paredes zvanično u PSŽ-u za 45 miliona evra

Argentinski vezni fudbaler Leandro Paredes zvanično je pojačao Pari Sen Žermen posle transfera iz ruskog Zenita za 45 miliona evra.

Paredes je danas završio lekarske preglede u Dohi i potpisao ugovor na četiri i po godine sa prvakom Francuske.

On u Pariz dolazi kao zamena za Adrijena Rabioa, koji je sklonjen iz tima zbog odbijanja da produži ugovor.

Pre kluba iz Sant Peterburga nastupao je za Romu, Empoli, Kjevo i Boku Juniors, dok za reprezentaciju Argentine ima devet nastupa.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Objavljeno, Sevilja dovela igrača Napolija

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2019

Još jedan transfer u januarskom prelaznom roku...Danas je možda dan kada ćemo imati veliki broj transfera, krenuli su iz Pari Sen Žermena kada su ozvaničili Paredesa, a sada je i Sevilja nastavila istim stopama, dovela je hrvatskog fudbalera Marka Roga...Rog je stigao na pozajmicu iz Napolija, ne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.