Pamela Anderson revoltirana: Novac potrebniji deci nego Notr Damu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2019, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela Anderson revoltirana: Novac potrebniji deci nego Notr Damu

Holivudska glumica Pamela Anderson revoltirano je napustila gala večeru fudbalskog kluba Olimpik Marsej, na kojoj su prikupljana sredstva za siromašnu decu, pošto je 100.000 evra preusmereno za fond za obnovu katedrale Notr Dam u Parizu.

"Sigurno bi deci koja pate u Marseju više koristilo tih 100.000 evra nego katedrali koja je već dobila više od milijardu evra donacija", navela je Pamela Anderson na svom nalogu na Tviteru, posle gala večere organizovane u utorak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Ona je izrazila nadu da će odluka o donaciji biti preispitana, kako bi novac mogao da bude iskorišćen tamo gde je najpotrebnije, prenosi RFI.

Katedrala Notr Dam teško je oštećena u velikom požaru ranije ovog meseca.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.