Palestinac ubijen u pokušaju napada nožem

Izvor: B92, 01.Dec.2015, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palestinac ubijen u pokušaju napada nožem

Izraelski vojnik ubio je Palestinca u pokušaju napada nožem na jednoj autobuskoj stanici na Zapadnoj obali, saopštila je izraelska policija.

U napadu kod jevrejskih naselja u Guš Etzionu nije bilo žrtava na izraelskoj strani.

U talasu nasilja od septembra u Jerusalimu, na Zapadnoj obali i u pojasu Gaze ubijeno je 17 Izraelaca i više od 100 Palestinaca.

Podsećamo, izraelski premijer Benjamin Netanijahu i palestinski predsednik Mahmud Abas rukovali su se u Parizu prvi put nakon pet godina, preneo je AP.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ubijen palestinski napadač na Zapadnoj obali

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Dec.2015

Izraelske snage bezbjednosti ubile su osumnjičenog palestinskog napadača, nakon što je danas pokušao nožem da ubije čovjeka na prometnom raskršću u blizini naselja na Zapadnoj obali, rekao je policijski portparol izraelske policije...U saopštenju se navodi da je napadač ubijen u pokušaju napada...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.