PUTNIK DOŽIVEO HOROR U AVIONU! Uočio crvenu mrlju ispod sedišta, sve je smrdelo, desila mu se najveća NOĆNA MORA u životu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 21:23

PUTNIK DOŽIVEO HOROR U AVIONU! Uočio crvenu mrlju ispod sedišta, sve je smrdelo, desila mu se najveća NOĆNA MORA u životu!

Zastrašujuće iskustvo

Jedan putnik na letu od Pariza do Toronta bio je užasnut kad je video da mu stvari stoje na krvlju natopljenom tepihu!

Novinar Habib Batah opisao je na društvenim mrežama jeziv trenutak kad je shvatio da su njegove stvari umazane krvlju nekog od putnika sa prethodnog leta Er Fransa.

- Video sam mnogo toga u svom životu, ali krvlju natopljen tepih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na mom letu je drugi nivo. Sat vremena nakon poletanja stalno sam osećao nešto odvratno i nisam mogao to da shvatim - napisao je Batah na Tviteru.

Navodi da je primetio "veliku crvenu mrlju" blizu svog sedišta kad je spustio pogled.

- Bilo je mokro na dodir. Stjuardesa je slegnula ramenima i dala mi neke maramice. Na svom lošem francuskom rekao sam joj da mi smrdi na g*vna. Maramice su bile krvavo crvene. Upotrebio sam nekoliko desetina - navodi Batah.

Dodao je da je primetio i da mu je ranac natopljen krvlju.

- Kleknuo sam i čistio pola sata - napisao je putnik dodajući da mu je posada dala rukavice i dodatne maramice da obriše krv sa stvari.

Navodi da je od osoblja saznao da je jedan putnik na letu pre njegovog imao krvarenje. Postavio je nekoliko fotografija i video snimaka kako bi dokumentovao incident.

- Ovde pokušavam da očistim svoj prtljag koji je upio krv sa tepiha. Osoblje je šokirano jer je tvrdilo da je ekipa za čišćenje uklonila sedišta nakon incidenta sa bolesnim putnikom, ali očigledno nije očistila pod - navodi Batah.

Tvrdi da mu je jedna stjuardesa pomenula da je prethodni putnik imao "unutrašnje krvarenje" pa se zapitao da li su putnici na njegovom letu bili izloženi nekoj bolesti.

Batah je napisao oštru poruku Er Fransu.

- Ovo nije problem korisničke službe. To je biološka opasnost. Ima sveže ljudske krvi u vašem avionu. Možda ste mene i druge putnike izložili zaraznoj bolesti. Moramo što pre da saznamo u kakvom je stanju taj bolesni putnik - napisao je novinar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.