PSŽ zapretio tužbom britanskoj reperki (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ zapretio tužbom britanskoj reperki (video)

Uprava atuelnog šampiona Francuske zapretila je danas da će tužiti englesku rep pevačicu Miju (M.I.A.) ako ne prestane da koristi obeležja tog kluba u spotu svoje pesme "Granice" (Borders).

U spotu koji prikazuje iskušenja sa kojima se izbeglice suočavaju, M.I.A. nosi dres fudbalskog kluba Pari Sen Žermen, sa klupskim logom i logom glavnog sponzora "Fly Emirates" čiji je slogan promenjen u "Fly Pirates".

Mija je na svom Tviter >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << profilu objavila pismo koje je zamenik izvršnog direktora Pari Sen Žermena Žan-Klod Blan u decembru poslao njenoj izdavačkoj kući u kome je zatraženo da "prestane sa prikazivanjem obeležja pariskog kluba i da se uzdrži od korišćenja istih".

pic.twitter.com/7e4BnbmwIH

— M.I.A (@MIAuniverse) January 11, 2016
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.