PSŽ se okreće Kejnu, ako ode Mbape

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 13:33

PSŽ se okreće Kejnu, ako ode Mbape

Fudbaler Totenhema Hari Kejn mogao bi i naredne sezone da igra za PSŽ ako napadač kluba iz Pariza Kilijan Mbape odluči da nastavi karijeru u Realu.

Kejn ima ugovor sa Totenhemom do kraja naredne sezone, a britanski mediji podsećaju da je predstojeći prelazni rok poslednja šansa londonskom klubu da dobije obeštećenje za kapitena engleske reprezentacije.

Predsednik Totenhema Danijel Levi je više puta istakao da ne želi da proda Kejna ekipi Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << junajteda, a interesovanje za najboljeg strelca "pevaca" pokazali su PSŽ, Bajern, Real.

"Dejli mejl" navodi da je poslednja opcija za kapitena Totenhema i engleske reprezentacije transfer u PSŽ i to pod uslovom ako šampion Francuske proda Mbapea madridskom Realu.

Čelnici Reala su bili zainteresovani za Kejna, ali u madridskom klubu smatraju da je engleski fudbaler preskup, pošto je Levi tražio najmanje 100 miliona evra obeštećenja.

Britanski mediji navode da postoji mogućnost da Kejn ostane do kraja ugovora u Totenhemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London,   Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.