PSŽ povećao ulog, Barselona odgovorila, šta sada?

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ povećao ulog, Barselona odgovorila, šta sada?

Parižani procenili Nejmara, Barsa sastančila i poslala svoje mišljenje.

Barsa je odbila Pari Sen Žermen.

Naime, nakon ponude Katalonaca, usledio je kontra-zahtev, Parižani su tražili da suma bude oko 215 miliona, dakle, novac, Rakitića, Todiboa i Dembelea na pozajmicu. To bi značilo da Barsa treba da plati oko 150 miliona u kešu, kao i da ubedi Dembelea da dođe u Pariz.

Čini se da je Rakitić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pristao, da mu je ponuđena veća plata, čak se priča da je PSŽ spremio i video povodom dobrodošlice Hrvatu.

Ali, sada je sve na dugom štapu, vraćen je u tim, što ukazuje na nemogućnost dogovora dva kluba. Čak i da Barsa poveća deo u novcu i dalje ostaje Dembele kao čovek koji drži ključ i kome ne pada na pamet da se preseli u Pariz na godinu dana.

Oglasio se i Leonardo, potvrdio da prihvata razmenu u igračima, odnosno da deo bude u fudbalerima, da je Barsa ponudu poslala pre četiri dana, ali da je ona odbijena.

"Ako ne budemo zadovoljni, Nejmar ostaje. Znamo da želi da ode, ali sve je na Barseloni", prebacuje Brazilac loptu Kataloncima.

Sigurno je i da PSŽ neće čekati ponedeljak u ponoć, jednostavno ne smeju sebi to da dozvole jer neće uspeti da nađu zamene, pre svega Dibalu, kao i Eriksena koga bi želeli da dovedu novcem od Nejmara.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tačka ključanja, evo šta je Nejmar ponudio Pari Sen Žermenu!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019

Sve manje vremena, Brazilac očajan, ovo je njegova ponuda...Barselona je remizirala u Pamploni, ne ide zadovoljna na pauzu, ali nekako je u ovom trenutku povratak Nejmara važnija stvar od terena, ma koliko to pogrešno bilo...Katalonci imaju pobedu, poraz i remi nakon tri kola, samo četiri boda, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.