PSŽ odustao od transfera Alvesa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ odustao od transfera Alvesa

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kalifi izjavio je danas da odustao od transfera Danija Alvesa iz Barselone posle dugih pregovora.

Brazilcu ugovor sa Barselonom ističe na kraju sezone i već sada može da dogovori prelazak u drugi klub bez obeštećenja.

"PSŽ je želeo da dovede Alvesa duži vremenski period, ali sada više ne. Zadovoljni smo partijama Gregorija van der Vila i želimo da mu ponudimo novi ugovor", rekao je Al Kalifi za francuski Lekip.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Španski mediji preneli su da se Alves dogovorio sa čelnicima kluba iz Pariza, prema kojem će za tri godine zaraditi oko 27 miliona evra.

Alves najverovatnije neće produžiti saradnju sa Barselonom, a kao njegove potencijalne destinacije spominju se klubovi iz Mančestera Junajted i Siti, kao i Roma.

32-godišnji desni bek je tokom karijere igrao za Baiju i Sevilju, dok je za reprezentaciju Brazila nastupio 76 puta i dao šest golova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PSŽ odustao od transfera Alveša

Izvor: Blic, 04.Apr.2015

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kalifi izjavio je da je posle dugih pregovora odustao od transfera Danija Alveša iz Barselone...Brazilcu ugovor sa Barselonom ističe na kraju sezone i već sada može da dogovori prelazak u drugi klub bez obeštećenja..."PSŽ je želeo da dovede Alveša duži...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.