PSŽ krenuo u ofanzivu! Hoće li baš on biti Ibrin naslednik?

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ krenuo u ''ofanzivu''! Hoće li baš on biti Ibrin naslednik?

Kako prenosi britanski "Dejli Mejl", delegacija iz Pariza prisustvovaće prijateljskoj utakmici između Engleske i Holandije, kako bi na delu videli svoju novi transfer metu.

Prvo je bio povezivan sa Vest Hemom, potom sa Čelsijem i Arsenalom. Mančester Siti je takođe bio pominjana opcija, a čak se i torinski Juventus dovodio u vezu sa njim.

Sada, u ofanzivu na Danijela Staridža krenuo je i Pari >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sen Žermen.

Pariski velikan spreman je da ponudi 45 miliona evra za napadača engleske reprezentacije i Liverpula, te se delegacija tima sa "Parka prinčeva" uputila na meč na Vembliju ne bi li se uverili u kvalitet zvezde tima sa "Enfilda".

Kako bi Zlatan Ibrahimović mogao da napusti klub ovog leta, a pominje se i odlazak Edinsona Kavanija, "Parižanima" će definitivno nedostajati "municije" u napadu.

Pitanje je samo da li je fudbaler sklon povredama, kakav je Dani Staridž, prava zamena za dvojicu vanserijskih napadača...?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kako poverovati u ovo? PSŽ hoće staklenog Staridža za 60.000.000 evra kao zamenu za Ibru i Kavanija?!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Mar.2016

Mašta ostrvskih medija je ovoga puta otišla predaleko. Ili je na pomolu senzacionalan transfer?..Navikli smo od ostrvskih tabloida na bombastične „ekskluzive“ svakog jutra. Navikli smo na poseban tretman otrvskih medija prema domaćim fudbalerima i preuveličavanju njihovih kvaliteta. Ali ono...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.