PSŽ bez finansijske pomoći grada

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2012, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ bez finansijske pomoći grada

Gradske vlasti Pariza odlučile su da uskrate finansijsku pomoć Pari Sen Žermenu, pošto klub nema problema na tom polju otkako je vlasnik postala kompanija iz Katara.
Sveci su do sada od gradskih vlasti godišnje dobijali pomoć od milion evra, ali je to postala „sića” u poređenju sa sumama koje je PSŽ uložio u prethodna tri prelazna roka.
Očekuje se da predlog gradonačelnika Pariza Bertrana Delanoa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << bude usvojen na sednici skupštine 12. novembra.
Nakon detaljne analize stanja u klubu i, uz konsultacije sa čelnicima PSŽ, utvrdili smo da ova vrsta pomoći više nije potrebna – kazao je gradonačelnik.
PSŽ je letos samo za transfere Zlatana Ibrahimovića i Tijaga Silve iz Milana potrošio oko 60 miliona evra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

PSŽ ostao bez finansijske pomoći grada

Izvor: Press, 01.Nov.2012

Gradske vlasti Pariza odlučile su da uskrate finansijsku pomoć Pari Sen Žermenu, pošto fudbalski klub nema problema na tom polju otkako je vlasnik postala kompanija iz Katara.."Sveci" su do sada od gradskih vlasti godišnje dobijali pomoć od milion evra, ali je to postala "sića" u poređenju sa...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.